Beställ filmer och böcker här

nnnnnnn

Läs våra pixiböker
om DÖRTY CITY

nnnnnnn

bagaren

nnnnnnn

bagaren

nnnnnnn

bagaren

nnnnnnn

bagaren

Ungdoms filmer och två giraffer

Julfilmen Det är inte snön som faller... En våldsam betraktelse över julen. Häftig animation i fyra minuter till rocklåten "Det är inte snön som faller" av Anders F Rönnblom. Filmen gick het på disco när den var ny. Läs mer här 5 min. Ingår i DVD:n "Livet från den mörka sidan" jultomte med eld i luvan
Om natten Den här 10 minuters animationen, handlar om ensamhet, nattarbete, urban tomhet. Den ingick i projektet "Sverige-80" Musik specialkomponerad. 10 min. Ingår i DVD:n "Livet från den mörka sidan" om natten
Jag och girafferna Sara får besök av två fnittriga giraffer och en slö krokodil. Girafferna älskar att poppa popcorn och skaka mattor. Krokodilen orkar ingenting, men blir arg när girafferna retas och när han inte får in kastettbandet i bandspelaren.
Figurerna finns i tre böcker om "Sara och girafferna". Läs mer om Girafferna här
7 min. giraffer bak i bil
Sara och girafferna på tivoli Sara är på tivoli med sin mamma. Men mamma träffar en tant och står och pratar väldigt länge.
Då dyker girafferna och krokodilen upp. De frågar om Sara vill följa med och åka karusell. De hinner med både radiobilarna, skrattkammeren, berg-och-dalbanan och en hel del annat innan mamma har pratat färdigt. Filmen är 6 minuter och en fristående fortsättning på "Jag och girafferna".
6 min. Ingår i DVD:n Binke med kompisar krokodil gråter häjdlöst
Copyright © LennArt 2015

.