Beställ filmer och böcker här
DVD knattefilmer

Alla ABER filmer

Filmerna finns förnärvarande inte på DVD.

Aber är en serie på 14 kortfilmer. Mellan 2-4 minuter långa. Aber är en riktig antihjälte och hamnar i de mest tokiga situationer.
Han är inte precis någon tuffing, men försöker göra det bästa av situationen.
Det blir oftast fel. Filmerna finns förnär varande inte på DVD.
Aber Videovåld Aber frossar i videovåld. Sitter framför tv:en och dricker öl. Det blir aldeles för häftigt när han skär sig på ölburken. Speltid 2 minuter.
Aber bomben Aber åker tunnelbana somnar och drömmer att jorden kommer att sprängas. Med stort hjälte mod försöker rädda jorden. Speltid 2 minuter.
Aber Biopremiär Aber går på biopremiär. Filmen är för djupsinig så han somnar och drömmen är att han se en film, men med något annolunda slut en den riktiga. speltid 3 minuter.
Aber Lantlig semester Aber åker tåg ut till landet. Han vill njuta av det lantliga lungnet men återkommer till staden fortare än han. Speltid 2 minuter.
Aber tennis Aber tränar tennis med en automatisk tennisrobot-tränare. Han ställer in den på det enklaste, det hjälper inte. Han är en dålig förlorare. Speltid 1 minut.
Aber middag Aber skall bjuda sitt hjärtas dam på middag. Han dukar fint och arbetar i köket, men det är något konstigt med maten. Speltid 3 minuter.
Aber med TV till toppen Aber flyger till fjällen för att få titta på tv i lugn och ro, men tv:en vill inte att det ska bli som han vill. speltid 3 minuter.
Aber en stjärnas uppgång och fall Aber hittar ett dragspel i en leksaksaffär. Han blir genast upptäckt, får spela in skivor, blir hyllad och plötsligt hånad... speltid drygt 3 minuter. Finns ej på DVD.
Aber saken Aber är på marknad. Han ser en försäljare, som säljer den mest fantstiska apparat. Aber blir grundlurad som alla andra. Speltid 2 minuter. .
Aber jorden runt resan Aber skall göra en världsomsegling i ett badkar, han har inte tänkt på allt så resan blir inte så lång. Speltid 2 minuter.
Aber rymden Aber går på ofentlig toalett. Där förs han ut i rymden av rymdgubbar. På en annan plannet blir han klonad och sedan återförd till jorden. Sådant är svårt att förklara för polisen. Speltid 3 minuter.
Aber slalom Aber åker slalom. det går så där. Plötsligt står det pinnar i backen, han försöker ackta sig för dem och råkar vinna en slalomtävling. Speltid 2 minuter.
Aber tyngdlyftaren Aber tränar tyngdlyftning på gym. Han speglar sina små muskler och ger sig på en för honom tung stång. Snart får han se att andra tycker den är lätt. speltid 1 minut.
Aber korvduellen Aber duellera i korvkryddning. Aber köper korv i gatukök. Han ser någon krydda överdrivet mycke. Han tar snabbt upp kampen om vem som kan krydda mest. Speltid 2 minuter.
Copyright © LennArt 2015

.