Beställ filmer och böcker här
binke affisch

Filmen om Binke ingår i DVD:n
"Binke med kompisar".

Mera filmer, Flugsoppan Binke med flera.

Livet från den mörka sidan Kortfilmspaket med flera häftiga animationer för ungdom och vuxna. Innehåller åtta filmer bland annat Helvete också
med specilaskriven musik av Dag Vag. Julfilmen animation till Anders F. Rönnbloms låt -Det är inte snön som faller. Om natten om ensamhet i storstad. Från 11 år.
Läs mer här
DVD
75 minuter Pris:140 kr
julfilmsgris
Ville och Vilda Kanin Tecknad figurer med fotografiska naturbakgrunder. Från 2006.
Ville är en vit tamkanin med grå nos och gråa öron. Han lämnar sin trygga bur på gården och beger sig på en upptäcktsfärd i snårskogen. Han möter Vilda Kanin som bjuder på överraskningar och äventyr. Bok och DVD i ett paket, läs boken först, se filmen sedan eller tvärt om.
Filmen går också att beställa separat.
Manus och regi: Lennart och Ylva-Li Gustafsson. Från 3 år. Läs mer här
Bok / DVD
29 minuter Pris:120 kr
Endast dvd Pris:50 kr
julfilmsgris
Tre tecknade favoriter Tre av våra populäraste, prisbelönade, tecknade barnfilmer, nu samlade på en specialdvd. Ville och Vilda kanin Ville är en tam kanin som en dag får tillfället att rymma från sin bur. Det blir ett riktigt äventyr, där han blir vän med Vilda Kanin och får hälsa på i hennes håla. Flugsoppan Grodan Grobi får uppdraget av sin mamma och pappa att hämta myrägg till flugsoppan. På vägen hem blir Grobi överraskad av ett enormt regnväder som översvämmar hela landskapet. Binke kan inte flyga Fågelungen Binke kan inte flyga så han får bo skogsmusen Oskar när hans mamma och pappa flyger söderut.
Slutsåld julfilmsgris
Copyright © LennArt 2015

.