Beställ filmer och böcker här

nnnnnnn

Bästa knattefilmerna1 dvd omslag

nnnnnnn

Fyra tecknade filmer
98 minuter 100 kr

Binke, Flugsoppan och Bulten.

Binke får ett syskon Fristående fortsättning på historen om fågelungen Binke från filmen "Binke kan inte flyga". Efter en lång väntan har ägget äntligen kläckts och lillasyster "Binka" kommit till världen.
Binkes mamma och pappa får inte riktigt tid för Binke. Han känner sig utanför och svartsjukan leder till en situation som kunde ha varit farlig. Men istället stärks syskonkärleken.
Utgiven på BonnierCarlsen förlag.
Läs mer om Binke här
Slutsåld Fågelunge kläcks
Flugsoppan Bilder bok med samma namn och historia som filmen.
Grobi, den minsta grodan i syskonskaran får i uppdrag att gå till grannen och låna myrägg till flugsoppan. På väg hem överraskas Grobi av oväder.
I ett översvämmat landskap möter han Katten. De omaka paret blir så småningom bästa vänner efter att tillsammans genomgått en rad strapatser.
Utgiven på BonnierCarlsen förlag.
Läs mer om Flugsoppan här
Slutsåld katt och groda i väska
Hoppaspelet Bords spel med samma och historia som filmen.
Precis som Grobi får du i uppdrag att gå till grannen och låna myrägg till flugsoppan.På vägen händer det en mängd överraskningar.
För 6 år och upp till mormor-morfar, farmor-farfar.
Läs mer om Flugsoppan här
Pris:120kr katt och groda i väska
Bulten en klump på fyra ben Bulten en klump på fyra ben - Konsten att bli glad av att tänka! I boken ägnar sig Bulten åt existensiella frågor. Han söker svar på viktiga frågor så som "Vad är livets mening" och "Vem har lagt gurka i min matskål". Gurka anser han inte vara mat, däremot är spagetti något ytterst meningsfullt i Bultens värld.
Utgiven på BonnierCarlsen i serien "lätt att läsa". Texten är luftig och lätt att läsa för barn från 7 år, men fungerar också som högläsningsbok.
Läs mer om Bulten här
Slutsåld bulten kommer gående
Copyright © Lennartart 2024

.